Conclusions finals





Durant aquest període d'observació i cura d'un ésser viu hem considerat que els éssers vius poden viure en funció de les possibilitats que li ofereix l'ambient i la seva pròpia informació genètica. Nosaltres com a grup vam voler que els nostres peixos visquessin en un ambient similar al que ells estaven acostumats, i creiem que ho hem aconseguit perquè els nostres peixos encara viuen i no paren quiets. Hem fet una mirada profunda en els nostres peixos i ens hem adonat que són un sistema obert, és a dir,  necessiten un intercanvi continu de matèria, energia i informació amb l'ambient que els envolta, i són un sistema complex perquè hem de entendre'ls com un conjunt d'elements interconnectats. 

Aquesta observació ens ha ajudat a aprofundir molt més i conèixer els nostres peixos Cometes. Ens hem anant fent moltes preguntes sobre com són, les seves funcions, els seus comportaments, les seves relacions,... i hem anat arribant a conclusions fetes per nosaltres després de fer una recerca exhaustiva per les diverses fonts: Internet, articles,... 
Com a conclusió final que hem extret d'aquest blog, ens agradaria dir en primer lloc que plantejar-nos l'estudi d'un ésser viu ens ha enriquit molt alhora de fer recerca, plantejar-nos hipòtesis i a realitzar noves observacions. I en segon lloc, ens agradaria comentar la importància de tenir un ésser viu a l'aula perquè els alumnes experimentin i observin i així donar possibilitat al desenvolupament d'una visió ecològica del món que ajudi a adquirir una actuació respectuosa amb els seus companys i amb el medi. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada